Rullestad camping logoforslag aug 2018.p

TING Å GJØRE

En liten oversikt over forskjellige aktiviteter som er mulig å gjøre på og rundt Rullestad Camping når en overnatter her.

Kano/Kajakk/Båt

Hos oss kan dere leie kano, kajakk eller båt. Fiske er mulig på vannet. Pris for overnattende gjester er kr 100 for 2 timer. For ikke gjester kr 250 for 2 timer

Fjordcruise.jpg

Fjordcruise

Opplev vakre Åkrafjorden med et fjordcruise med M/S Stein Viking. Her får du den beste utsikten til Åkrafjorden sine mange attraksjonar. Kontrastene er store fra vegløse gårder, nakne fjellvegger og frodig kulturlandskap til steinalderfunn og småkraftverk. Høydepunktet på turen er synet av Langfoss, med et fall på 612 m

Klikk på bildet for mer informasjon

Jettegryte.jpg

Jettegrytene

Se nord Europas største samling av Jettegryter. Jettegrytene ble dannet i løpet av siste istid. Turen kan være noe krevende og er best å gå når det er tørt og opplett. 

Klikk på bildet for mer informasjon

Trolltunga.jpg

Trolltunga

En noe krevende tur opp til et bergutspring som «henger» ca. 700 meter over Ringedalsvannet. Dette er en fjellopplevelse du vil huske i lang tid. Beregn god tid på denne turen, minst 10 timer.

Klikk på bildet for mer informasjon

Norsk kraftmuseum.jpg

Kraftmuseet

Et flott kulturhistorisk museum. Museet dokumenterer og formidler en rik industrihistorie, knyttet opp mot elver, vann, produksjon, elektrisitet og samfunnet rundt.

Klikk på bildet for mer informasjon

Røldal.jpg

Røldal Skisenter

Røldal skisenter ligger i Håradalen 6 km fra Røldal sentrum i Odda kommune i Hardanger. Skisenteret har fem skitrekk og to stolheiser. Skisenteret er kjent for å ha mye snø og en lang sesong.

Klikk på bildet for mer informasjon

"Spa"

Slapp av og nyt tilværelsen og den flotte utsikt over fjell, foss, elv og vann fra vår vedfyrte badestamp eller sauna. Disse er plassert privat til og nært sanitæranlegg. Tjenesten koster kr 290,- for 2 timer per tjeneste.

Traktorsafari.jpg

Traktor safari

Opplev gardane, dyra, naturen og dei herlige folka på den veglause sida av Åkrafjorden. Du er hjarteleg velkommen til ein annleis tur til ein heilt spesiell plass i den Vestnorske fjellheimen.

Klikk på bildet for mer informasjon.

Låtefoss.jpg

Låtefossen

Låtefossen er hovedattraksjonen i Oddadalen, også kjent som "Fossenes Dal". Tvillingfossen Låtefoss var et favoritt reisemål allerde på 1800-tallet. Fossen, med fallhøyde på 165 m, er lett tilgjengelig ved Rv 13. Oddadalen byr også på gode tur- muligheter i et flott terreng.

Klikk på bildet for mer informasjon

Via Ferrata.jpg

Via Ferrata

Via Ferrata Kyrkjeveggen som ligger i Fjæra i Åkrafjorden er kanskje Norges tøffeste Via Ferrata løype. Løypen er lagt opp til klatring på fjell der det er mulig. I de mest krevende partiene er det satt inn trinn for at flest mulig skal kunne gå løypen. Klatrepartiet fra innsteget på 50 moh til topphylla på 550 moh er om lag 900 meter langt.

Klikk på bildet for mer informasjon

Buarbreen.jpeg

Buarbreen

Fra Odda er det enkelt å ta seg fram til Folgefonna. Du kjører åtte kilometer opp til Buer, der fra kan du se breen allerede fra parkeringsplassen. En merket sti fører deg opp til Buarbreen, en av de flottaste brearmane til Folgefonna.

Klikk på bildet for mer informasjon

Simlebu - Tur ut.no.jpg

Simlebu

Simlebu ligger fint til i terrenget og byr på god utsikt over et storslagent landskap. Ruta er ikke vintermerket, men følger den rødmerkede sommerstien innover over fire helårsbruer. Den er ikke tyngre enn at barn fra 10-12-årsalderen kan gjennomføre den. Turen kan gjennomføres som dagstur. Gode sko anbefales.

Klikk på bildet for mer informasjon

Fiske

I Rullestadvatnet kan en fiske uten fiskekort. Har du ikke fiskeutstyr kan dette kjøpes i Resepsjonen. Fiske er mulig fra land, kano og båt som vi leier ut i resepsjonen. Vi har også redningsvester.

Langfoss.jpg

Langfossen

Opplev Langfossen som er kåret til en av verdens fineste av CNN. Det er også mulig å gå tur opp til toppen av fossen. Parkering ved fossen er mulig, der er også en kiosk tilgjengelig for å kjøpe noe forfriskende.

Klikk på bildet for mer informasjon.

Strikkhopping.jpg

Trolljuv bru

Trolljuv som er den brattaste og luftigste «lekeparken» her til lands. Du finner frem ved å kjøre til Åkrafjordtunet og ta ned på gamlevegen mot Rafdal og følge denne utover ca 3,5 km til du kommer til Trolljuv bru. Vi lover deg en opplevelse for livet.

Klikk på bildet for mer informasjon

Klatrevegg.jpg

Klatrevegg

Hos Åkrafjorden Bed and Breakfast i Fjæra har store og små mulighet for å utfolde seg i klatreveggen. Denne passer til både store og små og koster kr 100 per time. Husk at dere må være med en person for å sikre. 

Klikk på bildet for mer informasjon

Røldal_Stavkirke.jpg

Røldal Stavkirke

Røldal stavkirke er en stavkirke fra 1200-tallet i bygda Røldal i Odda kommune, Hordaland fylke. Anbefales for dens rike utsmykking og fine historie.

Klikk på bildet for mer informasjon

utno-app-1024x441.png

UT.no app

Til alle som liker å ga tur og oppleve norsk natur anbefaler vi å laste ned UT sin app. Bak denne står Den Norske Turisforening. Her finner dere nesten alle turløyper som finnes i norge, med detaljert informasjon om tid, høydemeter, vanskelghetsgrad osv. Søk etter UT i appstore eller google play.

Adresse

Kontakt oss

Vi aksepterer

Følg oss

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon

Halvfjordingen 3

5598 Fjæra

Norge

Show More

© 2018 av Adrian Thomson

HHc_LOGO_2010.jpg